Kul att ni hittade Heat!
Oavsett om du äter fågel, fisk eller mittemellan så finns det alltid något för dig på Heat! Vi levererar svensk husmanskost i högsta klass till både lunch och catering samt erbjuder våra gäster härliga klassiker såsom pannkakstorsdagar med ärtsoppa.
Restaurangens bakgrund
I augusti 2008 tog domaren och krögaren Daniel Wärnmark över driften på Restaurang Energikällan i Uppsala som då endast var tillgänglig för Vattenfalls personal. Namnet fick hänga med ända till maj 2011 då förvandlingen till nuvarande Restaurang Heat tog sin form. Under årens lopp har vi även etablerat oss främst runt om Stockholm och Uppsala men har nu på senare tid även öppnat i städer som Västerås, Gävle och Örebro. Vi har på senaste tiden gjort stora ansiktslyftningar gällande kvalité, profilering och utbud och har i dagsläget 15 restauranger runt om i landet. Med en omsättning på 135 miljoner kronor så kan Heat titulera sig som en av Sveriges bästa och populäraste lunchrestauranger!
Daniel Wärnmark har drivit restauranger sedan 2002 och vi kan med gott mod säga att han har valt rätt spår i livet!
Välkommen Heat!